Jouw kat of hond op een zwarte achtergrond

In het verleden heb ik veel photoshoots van honden of katten op een zwarte achtergrond mogen maken, maar in de afgelopen jaren is dat er helaas veel te weinig van gekomen.

Afgelopen zondag, 22 december, heb ik echter weer een aantal hele leuke shoots mogen doen en de reacties waren zo positief dat ik besloten heb om dit weer op te pakken. Inmiddels al weer 2 super leuke dagen gehad (26 januari en 16 februari) met hele leuke en enthousiaste reacties. De volgende dag staat ingepland voor 8 maart, maar deze zit al vol en de nu eerst volgende waar nog een enkel plekje vrij is staat op zondag 5 april ingepland.  Wil jij je hond of kat ook op de foto laten zetten, meld je dan aan via het formulier onderaan de pagina. Je ontvangt dan een bevestiging met het tijdstip waarop je verwacht wordt.

LET OP: de eerst volgende photoshoot waar nog een enkel plekje vrij is staat ingepland voor zondag 5 april. 

Hieronder zie je een impressie van de modellen die ik op 22 december heb mogen vastleggen, op mijn facebook pagina vind je indrukken van de andere dagen.

Oud Duitse herder op een zwarte achtergrond
American Ragdoll op een zwarte achtergrond
Cocker Spaniel op een zwarte achtergrond
Oudduitse Herder op een zwarte achtergrond
Teckel op een zwarte achtergrond
Rhodesian Ridgeback op een zwarte achtergrond
Bonte Newfoundlander op een zwarte achtergrond

Hoe gaat het in zijn werk?

De photoshoot wordt in Hellevoetsluis gehouden en ik trek ongeveer 1 tot maximaal 1,5 uur uit om jouw hond of kat op de foto te zetten. Om het maximale resultaat voor jou uit de photoshoot te halen helpt het dat jouw hond of kat rustig kan blijven zitten en/of liggen. Mocht dit nog niet zo goed gaan, train hier dan op, hoe beter dit gaat, hoe meer foto’s ik kan maken.

Na je aanmelding ontvang je een bevestiging met het tijdstip waarop de photoshoot is en een uitnodiging om het verschuldigde bedrag van € 90,00 over te maken. Pas na ontvangst van je betaling is je inschrijving  definitief.

Van de photoshoot ontvang je 10 a 15 foto’s in hoge resolutie voor eigen gebruik.

Op een dag heb ik een beperkt aantal plaatsen voor een shoot, dus vol-is-vol. Het kan dus gebeuren dat je bericht krijgt dat ik geen plaats heb om jouw hond of kat op de foto te zetten op deze dag.  Ik zal je vragen of je interesse hebt om op de lijst geplaatst te worden voor de volgende keer.

Heb je nog vragen, stuur dan een e-mail naar : info@hondenfotos.com

Hieronder kan je je aanmelden voor de eerstvolgende dag:

Aanmeldformulier voor de photoshoot 5 april