Hondenfotograaf Jos Blokdijk

Hondenfotograaf Jos Blokdijk

Met hondenfotos.com heb ik een website gemaakt die specifiek gericht is op de hondenfotografie. Sinds 2007 ben ik professioneel bezig met fotografie (www.jgbfotografie.com).

Als hondenfotograaf breng ik met hondenfotos.com mijn passies, fotografie en honden, samen.

Honden, van jongs af aan ben ik gefascineerd geweest door honden. Op jonge leeftijd (ik was toen 8 jaar) kregen wij onze eerste hond, een Whippet. Helaas moest deze na korte tijd al weer weg omdat bleek dat mijn moeder zeer allergisch was. Vervolgens heeft het heel lang geduurd voordat ik weer een hond kreeg. In april 2003 mochten mijn vrouw Patricia en ik  Shanai ophalen bij de Laaglandhoeve. Shanai was onze eerste hond en was een Bernersennen-teefje.

Omdat wij het heel belangrijk vinden dat onze honden goed gehoorzamen, zijn wij direct, in 2003, met Shanai naar de hondenschool gegaan van Debby van den Ban. Na het hele scala van cursussen doorlopen te hebben vroeg Jeroen Oomen (partner van Debby) of ik interesse had om mee te helpen met de Jacht- en Speurtrainingen en dat had ik!

Sindsdien ben ik niet meer weg te slaan van de hondenschool. Ik vind het geweldig om mensen leren om te gaan met hun hond en ze te zien groeien in hun relatie met hun hond.

“Als ik met honden en mensen bezig ben, zou de wereld kunnen vergaan zonder dat ik er erg in heb!” Zo ga ik daar in op, zo kan ik daar van genieten!

Ik hoop dat je met minstens zoveel plezier naar de foto’s kijkt op mijn website als ik had met het maken van deze foto’s! En natuurlijk hoop ik dat je zo enthousiast wordt dat je ook een photoshoot van jouw hond wilt laten maken door mij!

Met hartelijke groet,

Jos Blokdijk