Workshop Hondenfotografie

Een dag lang plezier en beter leren fotograferen  samen met mensen die dezelfde passies delen, honden en fotografie!

American Stafford

Voor wie?

De workshop hondenfotografie is voor iedereen die beter wil leren fotograferen, van honden houdt en in het bezit is van een camera waarmee je alles zelf handmatig kan instellen, dus de ISO, sluitertijd en diafragma (stand M). Door de kleine groepsomvang en directe feedback tijdens en na de opdrachten, sluit deze workshop goed aan bij zowel beginners als iets verder gevorderden.

Wat kost het?

De dag kost € 87,50 en hiervoor krijg je een super leuke en leerzame dag, een lekkere lunch en de hand-outs van de presentatie.

Hoe ziet de dag eruit?

We beginnen de workshop hondenfotografie met de basisprincipes van fotograferen. Hierdoor krijg jij meer inzicht in de mogelijkheden van jouw camera. Ik geef uitleg over diafragma, ISO en sluitertijd (de zogenaamde belichtingsdriehoek) maar ook compositie en natuurlijk, ook heel belangrijk, gaan we kort in op het “lezen” van een hond.  Wat vertelt hij je nu?

Nadat we dit hebben afgerond, gaan we naar een buitenlocatie om het geleerde in de praktijk te brengen. Aan de hand van een aantal opdrachten komen alle aspecten aan de orde die we in het theorie-deel besproken hebben.

We starten om 10.00 uur en sluiten de dag af tussen 16.00 en 17.00.

Waar?

De dag wordt georganiseerd in Hellevoetsluis.

Hierna gaan we terug voor een luxe lunch en bespreken we met elkaar een aantal foto’s die tijdens de opdrachten gemaakt zijn.

Het doel hiervan is om met en van elkaar te leren!

Nadat iedereen klaar is met de lunch, de foto’s besproken zijn en alle vragen zijn beantwoord, gaan we weer aan de slag. Voor de tweede serie opdrachten gaan we altijd naar een andere locatie.

Luxe lunch bij de workshop hondenfotografie